NAJBOLJI PROGRAMI ZA VAŠ ANDROID MOBILNI

Preporučujemo Vam  odlične i korisne, besplatne programe za mobilne telefone i tablete sa operativnim sistemom Android.
Listu ćemo redovno ažurirati i dopunjavati kako bismo Vam olašali posao u pronalaženju  adekvatnih aplikacija za Vašeg Androida.

PULSE
Pulse je nagrađivana aplikacija koja čini čitanje vesti zabavnim i korisnim. Objedinite sve Vaše internet časopise i blogove na jednom mestu, u okviru prelepo dizajniranog interfejsa.
Pulse vaše omiljenje web strane pretvara u interaktivni mozaik. Jednim dodirom dobijate elegantan i čist pregled vesti. Sačuvajte priče za kasnije čitanje ili ih podelite i sinhronizujte sa prijateljima na facebook-u, Twitter-u ili preko pošte.
detaljnije>>

 

EVERNOTE
Evernote je besplatan program jednostavan za korištenje koji vam pomaže da zapamtite sve kroz sve uređaje koje koristite. Ostanite organizovani, spremite svoje ideje i poboljšati produktivnost. Evernote je definitivno najbolja beležnica na svetu koja Vam omogućuje da se pravljenje beležaka, skiciranje, snimanje fotografija, stvaranje to-do lista, snimanje internet sajtova, deljenje sadržaja ili snimanje glasovnih poruka  koje u u potpunosti možete pretraživati​​.
Bilo da ste kod kuće, na poslu ili na putu uz Evernote na Vašem laptopu, telefonu ili tabletu imaćete sve informacije uvek dostupne.
detaljnije>>

 

PHOTOSHOP EXPRESS & PHOTOSHOP TOUCH
Photoshop na  tabletu u dve varijante. Iako ne radi na ekranima ispod 7 inča PS TOUCH je po svemu mobilna aplikacija pa ga stoga preporučujemo na ovoj listi.
Za sve one koji koriste  Photoshop na klasičnim računarima ovo je idealno jer od sada Photoshop nose sa sobom bez potrebe da vuku teške laptopove i slično.
Začudićete se šta sve mogu ovi mališani. PS Express je besplatna aplikacija i poseduje osnovne funkcije za obradu fotografija koje će zadovoljiti sve osnovne potrebe u obradi slike pa i nešto više.PS Touch doduše nije besplatan, košta oko 10 dolara ali vredi mnogo više jer sa njim možete da uradite skoro sve što i sa klasičnim fotošopom.
detaljnije:
PS EXPRESS
PS TOUCH

CAM SCANNER
Pretvorite mobilni telefon u skener. Skenirajte dokumenta ili vizit kartice, digitalizujte stare novinske strane i slično, pretvorite ih u pdf format i podelite sa ljudima na internetu.
Korisna aplikacija za ljude koji rade sa velikim količinama tekstova ili one koji žele da sačuvaju tekstove od zubavremena i podele ih sa drugima.
CamScanner  može i da kropuje, obrađuje skenirani materijal, a podržava i multiskeniranje više strana.
detaljnije>>

 

 

FACEBOOK ZA ANDROID
Delite i ostanite povezani sa prijateljima na Facebook aplikaciji za Android. Program se redovno osvežava i poboljšava. Delite fotografije i misli dok ste u pokretu, ažurirajte status i lajkujte direktno iz svog Android uređaja.
detaljnije>>